De lekkerste moederdagbrunch bij Zavor

Op 12 mei 2019 worden de moeders in Nederland extra in het zonnetje gezet. Het is dan namelijk Moederdag! Weet u nog niet wat u wilt geven of heeft u nog cadeau-inspiratie nodig? Trakteer uw lieve mama of partner op een heerlijke moederdagbrunch bij een van onze Zavor vestigingen. Een extra goed begin van Moederdag!

De beste start van Moederdag

Tijdens de moederdagbrunch staan moeders in de spotlights, maar natuurlijk is iedereen welkom. Moeders worden ontvangen met een glaasje bubbels, waarna jullie kunnen genieten van de uitgebreide brunch, met onder andere;

  • Verschillende soorten vers brood
  • Een breed assoritment aan zoete en hartige soorten broodbeleg
  • Luxe soorten vleeswaren
  • Diverse warme en koude gerechten
  • Heerlijke salades
  • Vers gesneden fruit
  • Diverse zoetigheden
  • Uitgebreid dessertbuffet

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment