Better coffee for a better world!

Een boost van Afrika krijg je door het drinken van Zavor koffie. Tegelijkertijd geef je een boost aan Afrika omdat een groot deel van de koffieopbrengst direct ten goede komt aan ontwikkelingshulp in de koffiegebieden. Hulp die wij zelf initiëren en begeleiden. Diverse lokale projecten brengen wij sinds 1980 onder in de Zavor Foundation: Better coffee for a better world!

Op deze manier ondersteunen en optimaliseren we de koffieketen in het belang van het welzijn van de lokale bevolking en het op peil van de kwaliteit van de koffie. Denk hierbij aan het bouwen van scholen, het slaan van putten en het versteken van medicijnen en lesmateriaal.

Jiwe-Rock geeft kansarme kinderen onderdak en educatie

De Zavor Foundation ondersteunt tevens het Keniaanse weeshuis Jiwe Rock. (Wees)kinderen van ouders met HIV of Aids worden hier opgevangen en geschoold. Kansarme kinderen krijgen op deze manier de mogelijkheid om deel te nemen aan de maatschappij en weg te blijven uit de criminaliteit. Wil je een bijdrage leveren in de vorm van een donatie of via het doen van vrijwilligerswerk?