Resultaat 1–16 van de 61 resultaten wordt getoond

Adesina Fine

12.1123.04

De ‘Golden Nuggets’ uit Afrika.

De Adesina Fine is een uitgesproken koffie met een gouden randje. Niet alleen zijn deze zoete bonen na bewerking letterlijk goudachtig van kleur; de bijzondere Adesina koffie uit Kenia wordt wel gezien als één van de grootste kwaliteitskoffies. ‘Golden Nuggets’ worden de bonen daarom ook wel genoemd. Heel verbazingwekkend is dit niet als je bedenkt dat dit product uit Kenia op een wel heel speciale manier wordt bewerkt. Namelijk volgens het ‘monsoonproces’ dat maar liefst 12 tot 16 maanden in beslag neemt. Dit resulteert in uitermate zachte koffie met een laag zuurgehalte op basis van 100% arabica koffiebonen: koffie gekust door de wind.

 

Amadi Espresso

12.8323.56

Amadi Espresso beleef je met al je zintuigen. Je ogen genieten van de prachtige dikke goudbruine crèmelaag (crema), je neus wordt getrakteerd op een zoete verleiding met heerlijke chocolade-, amandel- en karameltonen en een vleugje geroosterd brood. Je mond wordt verrast door een heerlijke volle body, zoet en fluweelzacht. Espresso betekent letterlijk ’uitgedrukt’.

Gemelangeerd met de Hand van de Meester

In de melange van de Amadi Espresso is de hand van de meester overduidelijk aanwezig. Melangeren is een ware kunst, want elke origine heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken. Een goede espresso is perfect in balans: evenwichtig en harmonieus. De basis van deze espresso is een goede Keniaanse koffie met een volle body die een stevige fundering biedt om op verder te bouwen. Koffie uit Rwanda zorgt voor een solide geraamte, een mooie mix van gedroogd fruit en zoete chocolade. Ethiopië levert een vleugje jasmijn en verfrissende citrustonen. De Amadi Espresso krijgt een subtiele boost door de toevoeging van Tanzania: het stevige, kruidige karakter van deze koffie zorgt voor net dat beetje extra.

Espresso Amadi Espresso is een koffie met een fluweelzachte smaak en een heerlijk zoet aroma met chocolade-, amandel- en karameltonen, aangevuld met een hint van citrus en rood fruit en een vleugje jasmijn.

 

Ashanti Mild

11.8322.42

Keniaanse schone met kleurrijk karakter

Droog gekoesterd door de zon

De Ashanti Mild wordt geteeld in Nyeri. Deze plantage ligt opvallend hoog in de verder vlakke, droge Mount Keya regio. De bijzondere locatie, gecombineerd met het subtropische klimaat en het authentieke drogingsproces, maken dit een unieke koffie. In de lange Keniaanse zomer liggen de koffiebonen zich op de patio droog te koesteren in de zon. Een wereldberoemd productieproces, geroemd vanwege onder meer de zeer lage zuurgraad van de bonen.

De Ashanti Mild is een verrukkelijk voorbeeld van de rijke Keniaanse koffiecultuur. Hij combineert een volle body met een heerlijk zoet aroma en een rijke, zuivere smaak.

Assam GFOP Thowra

4.05

Een Assam uit de Herfst-regen pluk. Lichtkleurige tips, zorgvuldig verwerkt blad, een afgeronde zacht-krachtige smaak.

Berlijnse Beren

4.95

Een optisch zeer mooie en smakelijke zwarte/groene thee melange. De fascinerende aroma’s van aardbei-lychee en peer komen volledig tot hun recht.

Ingrediënten: groene thee, zwarte thee, meloen (meloen,suiker,calciumchloride,citroenzuur) aroma, rode johannisbessen, aardbeien, frambozen

Bij Weer & Wind Kruiden

2.80

Een oud recept is opnieuw zorgvuldig verfijnd en opmerkelijk gearomatiseerd bereid. Niet alleen bij slecht weer een genot.

Ingrediënten: Frambozenblad, Venkel, Bramenblad, Aardbeiblad, Zonnenbloembloesem, Anijs, Goudsbloembloesem (7 %), Rozenbottelschil, Appel, Aroma, Hazelnootblad, Melisseblad, Weegbree, Rozenbloesem, Koningskers (2 %), Vlierbessenbloesem, Vlierbessen, Pepermunt.

Bio Mooie Dromen – AyurLaVie®

4.85

Geniet ’s avonds van deze bijzondere melange en u kunt er zeker van zijn dat u een weldadige nachtrust heeft. Ekologische landbouw!

Ingrediënten: Krent*, Melisseblad*, Rozenbottelschil*, Venkel*, Lemongrass*, Rozenbloesem*, Cardamom*, Kamillebloesem*, Pepermuntblad*, Salieblad*, Nootmuskaat* *Ingrediénts uit ekologische landbouw.

Bio Sparkling Ginger

4.95

Een combinatie om verliefd op te worden: fruitig en sappige drakenvrucht met de typisch ingetogen scherpte van gember: zoet en heet. De tijdsduur van het zetten bepaalt de scherpte van de gember.

Bevat zoethout. Mensen met hogebloeddruk dienen overmatige comsumptie te voorkomen.

Ingrediënten: rooibos*, gesuikerde gembersticks*, gember*, lemongrass*, natuurlijk aroma, drakenvrucht*, zoethout*.

*ingrediënten van biologische teelt

Bio-Rooibos Naturell Super Grade

3.50

De originele Rooibos maar dan van Biologische Landbouw. Een rond de vorige eeuwwisseling voor theebereiding ontdekte struik welke alleen in Zuid Afrika wordt aangetroffen.

Caribic Coctail

4.95

Groene theemelange met cacao, gember, zoethout, rozenknopjes, appel en zonnenbloemblaadjes.

Ingrediënten: Groene thee, ananas (ananas, suiker, antioxidant: citroenzuur), cacaodoppen, appel, gember, zonnebloembloesems, rozenknopjes, zoethout, Aroma

De Glimlach van Mona Lisa

3.75

Ziet er uitstekend uit en smaakt ook nog eens een keer heerlijk!. Een absolute must voor de liefhebber van groene thee.

Ingrediënten: groene thee, Aroma, Rozenbloesem, Aardbei

Drie Koningen Melange

4.50

Precies de juiste thee voor de lange winterdagen en avonden. Kruidige groene thee met heerlijke walnoten.

Ingrediënten: groene thee, Walnoot, Cardamom, Sinaasconcentraat (Sinaasappelschil, Glucosesiroop/Tarwe, Suiker, Citroenzuur), Aroma (Bitteramandelolie), Sinaasappelbloesem.