Zavor Coffee Abonnement

Zavor Coffee

Voordeliger koffiedrinken en nooit meer zonder koffie zitten, dat zijn de voordelen van het Zavor Coffee Abonnement. U ontvangt elke twee maanden uw koffie naar keuze, met korting. U kunt voor elke twee maanden uw favoriete koffie kiezen of steeds een andere keuze maken uit het aanbod van 14 soorten Zavor koffie. U kunt er een heuse koffieproeverij van maken tot dat u uw favoriete koffie hebt ontdekt.

Hoe werkt het

U kiest voor een abonnementsperiode van 1 jaar zes bestellingen van minimaal 2 kg koffie naar keuze. Uw zes bestellingen worden achtereenvolgens elke twee maanden geleverd. Op uw eerste bestelling krijgt u 10% korting op de prijs in de webwinkel. Op elke daaropvolgende bestelling wordt de korting met 2% verhoogd tot maximaal 20% bij de 6e bestelling. Na de 6e bestelling eindigt het abonnement automatisch tenzij u ons laat weten het abonnement weer met 1 jaar te willen verlengen. Uw bestelling wordt elke twee maanden in de eerste week van de maand geleverd. Uw bestelling wordt achteraf gefactureerd.

Geen verplichtingen, vrijheid blijheid

Bestelt u nu al met enige regelmaat koffie via de webwinkel of rechtsreeks per mail, dan is een abonnement voor u zeker voordeliger. Want met een abonnement koopt u tot 20% voordeliger. Enthousiast geworden maar achteraf toch een beetje spijt ?

Geen nood, na elke bestelling bent u vrij om het abonnement op te zeggen of te pauzeren. Als u opzegt dan komen de nog niet geleverde bestellingen (kosteloos) te vervallen. Uw opgebouwde korting komt ook te vervallen, u begint weer bij 10% korting als u opnieuw een abonnement afsluit. Wilt u het abonnement korte tijd pauzeren, dan kan dat met één maand tot maximaal twee maanden per jaar met behoud van de opgebouwde korting. Zowel het opzeggen als pauzeren kunt u aan ons doorgeven per mail naar info@zavorcoffee.nl

Bent u geïnteresseerd ?

Wilt u een abonnement nemen, dan kunt u het bestelformulier hier downloaden. U vult uw bestelling in en u verstuurt het formulier per mail naar info@zavorcoffee.nl. Op het bestelformulier hier downloaden staan onze 14 soorten Zavor koffie met daarachter de webwinkel prijs per kg. U kunt naar keuze in de zes kolommen uw bestelling in aantallen kg invullen. Elke kolom staat voor een periode van twee maanden. Per kolom dient de bestelling minimaal 2 kg te zijn. Onder elke kolom staat de totaalprijs van de bestelling voor de betreffende 2 maanden, uw korting en het factuurbedrag inclusief 9% Btw en exclusief € 4,95 verzendkosten.